Energiatakarékos álomablakok

energiatakarékos álomablakok

Akció február 1-28.KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY
HF 310 fa/alu ablakokra,
valamint HSH330 fa/alu emelő-toló erkélyajtókra.

Akció érvényes: 2015. február 28-ig.

Lépjen be az Internorm világába, hogy megtalálja az Ön tökéletes ablak- és ajtómegoldását!
Látogasson meg minket személyesen bemutatótermünkben, ahol bővebb információval szolgálunk aktuális akciónkról!
emelő-toló erkélyajtó

Emelő-tolóajtókkal a napfényes otthonért

Az ablak stílusához illő emelő-tolóajtóinkkal a nagy üvegfelületeknek köszönhetően még több napfény árad otthonába, miközben nincsenek értékes teret foglaló ablakszárnyak, belső térbe benyúló ajtók.

Alumínium borítással az időtállóságért és az egyedi elképzelések megvalósításáért

Az Internorm fa ablakai a külső alumínium borításnak köszönhetően egységes külső megjelenést adnak házának, míg belül a színeket és az ablak alapanyagát variálva alakíthatja ki az ízlésének és a funkciónak megfelelően az enteriőrt. A külső alumínium borítású ablakok az időjárás viszontagságainak jobban és tovább ellenállnak, nem igényelnek festést és nem fognak vetemedni sem.

Megkülönböztető design az egyedülálló megoldásokért

Internorm ablakrendszerek tökéletesen kombinálhatók egymással – mindegy, hogy műanyag, műanyag/alu vagy fa/alu ablak. Az egységes külső megjelenés mellett lehet különböző anyagból a belső felület.

Az Internorm ablakok kiváló alapanyagokat tökéletes funkcionalitással párosítják, és jövőbe mutató design jellemzőkkel bírnak. Az Internorm ablakok és bejárati ajtók számtalan kiviteli lehetőséget biztosítanak formák, színek, anyagok síkban futó üvegezés és árnyékolástechnika kombinálásával, hogy Ön megtalálja azt a stílust amelyik a legjobban illik életstílusához és otthonáról alkotott elképzeléseihez.

Boróka-Ablak Bt. – Internorm márkaképviselet Budán