Markilux árnyékolástechnika: Biztonságos! Időtálló! Szép!

Markilux

Tegye le Ön is voksát a csúcsminőség mellett árnyékolástechnika terén is! Ha Ön napellenzőt, vászonárnyékolót, télikert árnyékolót vagy pergolát keres ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

→ Tovább: Markilux árnyékolástechnika: Biztonságos! Időtálló! Szép!

Elnyertük az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületének Építőipari Panaszmentességi Igazolását

Panaszmentességi igazolás

Az ÉFE Panaszmentességi Igazolást az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete állítja ki azon gazdálkodó szervezetek számára, akik e Szabályzatban előírtaknak megfelelnek, illetve az abban leírtakat magukra nézve kötelező érvényűnek elfogadják.

→ Tovább: Elnyertük az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületének Építőipari Panaszmentességi Igazolását

Budapesti passzívház Internorm ablakokkal - Boróka-Ablak Bt.

Passzívház ablakok a Boróka-Ablak Bt.-től

A Mi Otthonunk 2013. július 16-án megjelent Háznéző rovatában egy budapesti passzívház került bemutatásra …. természetesen Internorm ablakokkal!

→ Tovább: Budapesti passzívház Internorm ablakokkal – Boróka-Ablak Bt.

Az új emelő-tolóajtó: keskeny tokprofilok a lehető legnagyobb üvegméret érdekében

új emelő-toló ajtó

Az új fa/alumínium emelő-tolóajtó egyedülálló kilátást biztosít. A keskeny tok konstrukció és a nagyméretű üvegek nagyszerű fényviszonyokat és „határtalan“ térélményt teremtenek. Az új üvegszálas küszöb technológia az alapkivitelben 3-rétegű üvegezéssel kombinálva kiváló hőszigetelést – passzívházban történő alkalmazásra is – és szilárdságot biztosít. Az alacsony küszöbnek köszönhetően kisebb a botlásveszély, és ideális az akadálymentes építkezéshez.

→ Tovább: Az új emelő-tolóajtó: keskeny tokprofilok a lehető legnagyobb üvegméret érdekében

I-tec – Forradalmi ablakfejlesztés

Internorm I-tec vasalat

Rejtett vasalat, teljesen integrált szellőztetés – 2013-as év top újításai. A jól hangzó „I-tec“ márkanéven az Internorm, Európa vezető ablakmárkája, számos forradalmian új technológiát kínál.

→ Tovább: I-tec – Forradalmi ablakfejlesztés

A Construma díjas KF 500 Internorm ablakrendszer elnyerte a Plus X Award díjat is

Internorm KF 500 plus x award díj

A Construma- és Plus X Award díjas KF500 műanyag & műanyag/alumínium ablak, nemcsak a ma, de a jövő várható szigoródó követelményeit is kielégíti. Az új technológiák segítségével az Internorm megalkotta a piac egyik leginnovatívabb termékét, amely minden idők legjobb hőszigetelésével bír.

→ Tovább: A Construma díjas KF 500 Internorm ablakrendszer elnyerte a Plus X Award díjat is

ÚJ bejárati ajtó család - 2012

Thermo Portal metszet

Új Thermo Portal alumínium bejárati ajtónk legfőbb műszaki paraméterei a következők: Profilmélység 93 mm Kimagasló hőszigetelés a 4-rétegű gázzal töltött és speciális bevonattal ellátott82 mm-es üvegezéssel Egy síkban futó design A 90 mm vastag speciális 2-rétegű ajtólap kiváló hőszigetelést biztosít, a külső alumínium borítás és a két köztes merevítés pedig egyedülálló stabilitást kölcsönöz az ajtónak Speciális dilatációs betét kitűnő hőtechnikai stabilitás érdekében

→ Tovább: ÚJ bejárati ajtó család – 2012

Önálló energiaellátású reluxa

I-Tec-reluxa

2012-es újdonság az Internormtól: I-TEC reluxa. Ez egy intelligens terméknek tekithető, mert jellemzője, a követelményeket is túlszárnyaló energiahatékonyság. Az Internorm termékek mindig is a magas követelményeknek megfelelő, csúcsminőséget jelentették. A csúcstechnológia és csúcsminőség miatt a hazai építési lehetőségek és szokások szemüvegén át már-már utópisztikusnak tűnnek.

→ Tovább: Önálló energiaellátású reluxa

Innovatív ablakdesign

Thermo Passiv metszet

A „THERMO passiv“ ablakrendszer az innovatív anyagkombinációnak, a tokban található hőszigetelő termohabnak és a kiváló hőszigetelő üvegtávtartóknak, valamint a 3-rétegű üvegezésnek köszönhetően akár UW = 0,69 W/m²K hőszigetelési értékeket is felmutathat. A Vetro design szárnyak keret nélküli megjelenést tesznek lehetővé akár 87mm-es, keskeny látható szélekkel. Az ablakrendszer opcionálisan passzívház tanúsítvánnyal is kapható kiegészítő termikusan elválasztott merevítéssel.

→ Tovább: Innovatív ablakdesign