Internorm ablakok, ajtók

ABLAKOK
MŰANYAG ÉS MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK » FA/ALUMÍNIUM ABLAK »
muanyag-aluminium-ablakA műanyag, mint alapanyag modern, korszerű, mérettartó és teljes mértékben homogén, ezért ideális alapanyaga a nyílászárók jelentős részének.Kívülről a ház díszévé válik, ha az alumínium borítás által kínált több száz színből jól választunk.

Ezt a szépséget több évtizeden át megtartja ablakunk az alumínium és annak tartós felületkezelése miatt.

fa-aluminium-ablakAz építészetben régóta bevált a fa, mint sok értékes – részben funkcionális, részben esztétikai célokat szolgáló – építőelem alapanyaga. Természetes, melegséget sugárzó.Arról, hogy kívülről se látsszanak meg rajta az évek, itt is a külső alumínium borítás gondoskodik, mely ugyanabból a kínálatból választható, mint a műanyag ablakoknál – sőt emiatt akár a műanyagokkal vegyesen is lehet használni a házon, kívülről mégis teljesen egyformán nézhetnek ki.
AJTÓK
BEJÁRATI AJTÓ » MELLÉKBEJÁRATI AJTÓ » TERASZAJTÓ »
bejárati ajtóA homlokzati nyílászárók közül a bejárati ajtó van a legnagyobb igénybevételnek kitéve.Az Internorm éppen ezért csak olyan ajtókat nevez bejárati ajtónak, melyek az átlagosan elvártnál jobban bírják a több évtizedes aktív használatot.

A választék magáért beszél…

mellékbejárati ajtóMíg a főbejáratnál jellemzően robosztusabb alumínium szerkezetű ajtókat használnak, a mellékbejárati ajtók valamivel kisebb igénybevételre vannak tervezve. Jellemzően nem az utca, hanem a telek belső része felé nyílnak. Ezek az ablakokéhoz hasonló, de megerősített profilokból készülnek és speciális működtető vasalattal vannak ellátva. teraszajtóA jól tájolt házak terasz és erkélyajtóján keresztül nemcsak közlekedünk otthonunk fűtött és szabadtéri része között, de a kilátásban is gyönyörködhetünk. Ha ennek jó a hőszigetelése és a légzárása is, szinte a természetben érezhetjük magunkat. A nagy üvegfelületek a déli illetve dél-nyugati oldalon energia nyereséget is biztosíthatnak.
KIEGÉSZÍTŐK
ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA » ROVARHÁLÓK » ÜVEGEK » ABLAKKILINCS »