A Construma díjas KF 500 Internorm ablakrendszer elnyerte a Plus X Award díjat is

A Construma- és Plus X Award díjas KF500 műanyag & műanyag/alumínium ablak, nemcsak a ma, de a jövő várható szigoródó követelményeit is kielégíti. Az új technológiák segítségével az Internorm megalkotta a piac egyik leginnovatívabb termékét, amely minden idők legjobb hőszigetelésével bír.

Forradalmi újítás az ablak piacon
A KF 500 műanyag/alu- illetve műanyag ablak esetében alkalmazzák a teljesen új vasalati rendszert: látható záróelemek helyett, integrált csappantyúk biztosítják a szárny biztonságos reteszelését. Már alapkivitelben megfelelnek a WK2 illetve RC2N (zárható kilincs nélkül) biztonsági fokozatnak, így a KF 500 ablak már alapkivitelben nagyobb biztonságot nyújt funkciókorlátozás nélkül.

Internorm KF 500 plus x award díj
Élenjáró design
Purista design, 30%-kal keskenyebb tokprofillal. Ennél a keskeny kivitelű ablaknál belső oldalon nincs látható üvegezőléc, teljesen azonos a megjelenés szárny és fix elem esetében. A nagyobb üvegfelület gondoskodik a napfényesebb belső térről otthonában.

KF 500 műanyag és műanyag/alumínium ablak előnyei:

  • Hőszigetelés alapkivitelben 3-rétegű LIGHT üvegezéssel és csekély hővezetésű peremkötéssel (Ug = 0,5 W/m²K) Uw = 0,73 W/m²K
  • Legjobb hőszigetelési érték Uw=0,69 W/m²K-ig(megfelelő üvegezéssel)
  • I-tec vasalat: teljesen szárnyba integrált kivitel – nincs látható záróelem az ablaktokban, könnyű szellőztetés
  • WK2 ill. RC2N alapkivitelben (zárható kilincs nélkül) funkció korlátozás nélkül
  • 30%-kal keskenyebb látható szélesség tok és szárny esetében
  • Purista design – ideális a home pure design stílusához
  • Nagyobb üvegfelület a több fény érdekében
  • Üvegszárny: teljesen azonos külső megjelenés szárny és fix elemnél
  • Belső oldalon nincs látható üvegezőléc
  • I-tec szellőzés opcionálisan: integrált motorikus szellőztetés hőcserélővel (86% hatásfok) és pollenszűrővel

„Plus X Award” – „A 2013-as év legjobb  terméke”

A „2013-as év legjobb terméke“ nem az első díj, melyet a KF 500 elnyer. Januárban az innovatív ablakrendszert a Bundesarbeitskreis Altbauerneuerung e.V. (BAKA, német Épületkorszerűsítési Munkacsoport) a nemzetközi „Épületkorszerűsítés a gyakorlatban – Termékinnovációs díj“ versenyen a „2013-as termékinnovációs díjjal“ tüntette ki.

25 ágazatból kikerülő, nemzetközi és független szakmai zsűrivel, 23 kompetens partnerrel és több mint 25 millió euró marketing-beruházással a Plus X Award a világ legnagyobb technológiai, sport és lifestyle díjkiosztója. A legalább egy „Plus X“ faktorral rendelkező termékek kapják a Plus X Award kitüntetést. Díjazzák az új és innovatív technológiákat, a szokatlan designt, valamint az intelligens és egyszerű kezelhetőséget. A jó ergonómiai és ökologikus terméktulajdonságok, valamint a kiváló minőségű anyagok használata és azok feldolgozása hosszú élettartamú terméket eredményez, és szintén kitüntetést érdemel. Az innovációs díjat márkaerősítést szolgáló projektként indították útjára, és 2013-ban már tizedik évébe lépett. (További információ: www.plusxaward.de).