Internorm ablakok, ajtók

Műanyag és műanyag-alumínium ablak

Műanyag ablak, ami önnek is tetszeni fog!

Internorm műanyag és műanyag-alumínium ablakok

A műanyag, mint alapanyag modern, korszerű, mérettartó és teljes mértékben homogén, ezért ideális alapanyaga a nyílászárók jelentős részének.Kívülről a ház díszévé válik, ha az alumínium borítás által kínált több száz színből jól választunk.

Ezt a szépséget több évtizeden át megtartja ablakunk az alumínium és annak tartós felületkezelése miatt.

KF 410

Klasszikus design, ami mégis több

KF 520 Internorm műanyag-alumínium ablak

KF 520

Az Internorm új ablakgenerációja

KV 440

Árnyékolással, miért ne?


Alufa nyílászárók

A természetes szépség

Internorm fa-alumínium ablakok

Az építészetben régóta bevált a fa, mint sok értékes – részben funkcionális, részben esztétikai célokat szolgáló – építőelem alapanyaga. Természetes, melegséget sugárzó. Arról, hogy kívülről se látsszanak meg rajta az évek, itt is a külső alumínium borítás gondoskodik, mely ugyanabból a kínálatból választható, mint a műanyag ablakoknál – sőt emiatt akár a műanyagokkal vegyesen is lehet használni a házon, kívülről mégis teljesen egyformán nézhetnek ki.

HF 310 fa-aluminium ablak metszete

HF 310

Az időtálló alufa

Tömör lucfenyő alapanyag, amit az időjárás viszontagságaitól a gondozásmentes alumíniumburkolat véd. 2001-ben az Internorm továbbfejlesztette ezt az újdonságot a beépített termohabbal, ami a kiváló hőszigetelésről gondoskodik.

HF 410 fa-alu ablak metszete

HF 410

A környezettudatos választás

Ha ablakaink készítése során egy fával többet hagyunk meg unokáinknak, utódaink is tisztább levegőjű és zöldebb környezetben élhetnek. Ezt szem előtt tartva fejlesztette ki az Internorm az I-tec Core magot.

HV 350 fa-alu ablak beépített árnyékolóval - metszet

HV 350

Árnyékolás fával kombinálva – miért ne?


Teraszajtó

Internorm teraszajtó

A jól tájolt házak terasz és erkélyajtóján keresztül nemcsak közlekedünk otthonunk fűtött és szabadtéri része között, de a kilátásban is gyönyörködhetünk.

Ha ennek jó a hőszigetelése és a légzárása is, szinte a természetben érezhetjük magunkat. A nagy üvegfelületek a déli illetve dél-nyugati oldalon energia nyereséget is biztosíthatnak.


Bejárati ajtó

Személyre szabható biztonság

Internorm bejárati ajtók

A homlokzati nyílászárók közül a bejárati ajtó van a legnagyobb igénybevételnek kitéve. Az Internorm éppen ezért csak olyan ajtókat nevez bejárati ajtónak, melyek az átlagosan elvártnál jobban bírják a több évtizedes aktív használatot.


Kiegészítők

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, ROVARHÁLÓK, ÜVEGEK, ABLAKKILINCS