Szolgáltatások

Műszaki tanácsadás

Sokszor hallható, hogy egy építkezés/felújítás rémálommá válik, mert a szolgáltatók nem azt nyújtják amit ígértek, vagy amit az építtető elvárt volna. Ahány ház, annyiféle design, nyílászáró és műszaki követelmény. A bizonytalanságot és helytelen választást elkerülhetjük, ha odafigyelünk a részletekre.

Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük Ön személyre szabott igényeit. Bemutatótermünkben bemutatjuk az INTERNORM kínálatot, és javaslatot teszünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő nyílászáró és műszaki megoldás kiválasztására.


Árajánlat készítés

A prémium  minőségi termékek és minőségi szolgáltatások elkötelezettjeként nem veszünk részt olyan árversenyben amely gyenge minőségű nyílászárók értékesítését kényszeríti ránk, mely során ügyfeleink elégedetlenek lesznek a termék használata során.

Elképzelése, ennek  megfelelő műszaki kiírást alapul véve és a személyes konzultáció során egyeztetett nyílászáró szerkezetekre elkészítjük a kért árajánlatot. Az árajánlatot prezentáció keretében mutatjuk be Önnek, amely tartalmazza a nyílászárók összes fontos műszaki paraméterét illusztrációval.


Felmérés és beépítés

Megrendelése esetén az építési helyszínen felmérjük az elkészült falnyílások méretét, igény esetén építési vezetővel/kivitelezővel egyeztetünk.
Az Ön nyílászáróit a felmérési adatok alapján rendeljük meg.

A végeredmény a helyes beépítésen múlik. Az ablakok szakszerű beépítése a kifogástalan működés és tartós használati érték előfeltétele.
Ablakait csak szakképzett beépítőkkel építesse be, mert ők tudják garantálni a legjobban megfelelő beépítést, a szabványok betartását, és az épületfizikai alapelvek figyelembe vételét, ami a beépítés során elengedhetetlen.

Internorm új beépítés

Internorm felújítás

Internorm RAL beépítés


Szerviz és karbantartás

A rendszeres karbantartás megnöveli a nyílászárók élettartamát.

A nyílászárók beépítése után igény esetén tanácsadással, segítséggel állunk az Önök rendelkezésére.
Beépítő csapatunk vállalja a nyílászárók garanciális javítását, illetve garancián kívül külön szerződés keretében a nyílászárók rendszeres vagy időszakos karbantartását.
A rendszeres karbantartás megnöveli a nyílászárók élettartamát.