Internorm emelő-tolóajtó

Az új emelő-tolóajtó: keskeny tokprofilok a lehető legnagyobb üvegméret érdekében


emelő-tolóajtó az Internormtól

Az új fa-alumínium emelő-tolóajtó egyedülálló kilátást biztosít. A keskeny tok konstrukció és a nagyméretű üvegek nagyszerű fényviszonyokat és „határtalan“ térélményt teremtenek.

Az új üvegszálas küszöb technológia az alapkivitelben 3-rétegű üvegezéssel kombinálva kiváló hőszigetelést – passzívházban történő alkalmazásra is – és szilárdságot biztosít.

Az alacsony küszöbnek köszönhetően kisebb a botlásveszély, és ideális az akadálymentes építkezéshez.

HS 330 fa/alumínium emelő-toló ajtó


A hangsúlyos élekkel és modern designnal készülő HS 330 üvegezőlécek nélküli, teljes alu-optikával ragadja meg a figyelmet kívül és belül. Minden Internorm ablakszínben kapható, és minden fa/alu ablakrendszerhez illeszkedik. A szárnyba süllyesztett elemeket síkban bemarták, így hozzájárulnak az emelő-tolóajtó tökéletes designjához.

Az emelő-tolóajtó tömör fa optikával bír fix elem esetén is. A szabadalmaztatott üvegezésnek köszönhetően az üvegcsere teljesen süllyesztett tok esetén is lehetséges. Három kilincsváltozat közül választhat, ahol a design az adott designstílus ablakaihoz – lekerekített vagy hangsúlyos élű – is illik.

Az emelő-tolóajtó felszerelhető Raff F (raffstore zsinórfeszítéssel) raffstore-ral, fényvezető lamellákkal (Raff F és Raff S esetén), valamint széles rovarvédő kerettel.

HS 330 emelő-tolóajtó metszet
  • Hőszigetelés Uw = 0,67 W/m²K-ig, passzívházhoz használható.
  • Alapkivitelben 3-rétegű edzett üvegezés 54 mm-es üvegvastagsággal a legjobb hőszigetelési érték érdekében.
  • 6 mm ESG üvegek védenek a sérülések ellen üvegtörés esetén.
  • Nagyméretű elemek – a szárny könnyű emelése és tolása 400 kg szárnysúlyig.
  • 150 kg szárnysúlytól kiegészítő futóművek a szárny könnyed futása érdekében.
  • Rejtetten a tokba épített vezetősín integrált ütközővel, a tökéletes megjelenés, a könnyű futás és az optimális betörés elleni védelem érdekében.
  • Rc2 biztonsági fok.
  • Keskeny tokprofilok a lehető legnagyobb üvegméret érdekében – az ajtó három oldalon teljesen bevakolható – így az oldalelemnél csak az üveg látható.